Altijd natuurlijk resultaat
Professioneel & gastvrij
Gecertificeerd
Natuurlijke producten

Microblading

Wil jij perfecte wenkbrauwen? Heb jij van nature geen volle of gelijke wenkbrauwen? Of ben je het zat iedere om telkens je wenkbrauwen te laten verven of bij te tekenen?

Dan is microblading de perfecte oplossing voor jouw brow crisis!

Semi Permanente Make Up

Voor microblading wordt gebruik gemaakt van een fijn steriel mesje (blade) om haarfijne sneetjes in de opperhuihuid te maken. Deze worden opgevuld met kleurpigment. Dit resulteert in vollere, beter gestylde wenkbrauwen die er net als echt uitzien.
Of eigenlijk: er worden ultra fijne lijntjes getekend tussen de natuurlijke wenkbrauwen, die lijken als echte haartjes.

Permanent iets te permanent voor je?
Not to worry! Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van semi-permanente make-up. Hierbij verzacht de inkt al na de eerste week. De inkt verdwijnt compleet na twee tot drie jaar. In de tussentijd kan je er voor kiezen om touch up sessies te nemen om je brows on fleek te houden.

Stap voor stap

Eerst nemen we alle tijd voor een intake gesprek. We bespreken al jouw wensen… en de mogelijkheden. Ik adviseer je met kleur en style en teken dit (met potlood) uit op je wenkbrauwen. Zo zie je eerst wat het wordt, voordat ik aan de slag ga met de pigmenten.
Na een maandje kom je weer langs zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

Maar… nog even geduld. De behandeling is vanaf januari te boeken.
In oktober verhuisd de salon naar de begane grond van het Tramhuisje. Diezelfde maand, november en december volg ik de specialisatie voor microblading en zal de GGD mijn salon goedkeuren voor de behandeling.

Wil je nu al meer weten? Stuur mij gerust een berichtje of kom gezellig langs in de salon, leuk!