Altijd natuurlijk resultaat
Professioneel & gastvrij
Gecertificeerd
Natuurlijke producten

Browlamination

Wil je graag je wenkbrauwen voller laten lijken? Littekens camoufleren? De vorm van je wenkbrauwen aanpassen? De wenkbrauwen even niet meer bij tekenen?
Dan is een brow lamination (+ hybrid of airbrush brows) de perfecte behandeling voor jou!

Browlamination bij Salon Von Westland:

Ken je de wimperlift behandeling? Tijdens deze behandeling veranderen we de vorm van je wimpers, in een krul.
Tijdens de browlamination behandeling voor je wenkbrauwen veranderen we de vorm van je wenkbrauwhaartjes van richting / positie waardoor er optisch vollere wenkbrauwen ontstaan en gaatjes in de wenkbrauwen of littekens worden gecamoufleerd.

We verven de wenkbrauwen met hybrid verf. De haartjes zijn dan veel langer mooi gekleurd (en de wenkbrauwen lijken dus voller) omdat deze verf echt uit de haren moet groeien. De browlamination techniek versterkt de werking van de hybrid verf, hierdoor wordt de verf nog veel beter opgenomen in de huid en in de haren.

Het resultaat van deze behandeling is een langdurig mooi gevormde, strakke en gelifte wenkbrauw. De haren worden gelift en gepositioneerd op een bij jouw wenkbrauw en gezicht passende manier en zal altijd in overleg worden bepaald.

Let op!
De haren zullen nu niet voor 8 weken omhoog blijven staan. Zodra je gaat douchen (of als de haartjes nat worden) kunnen de wenkbrauwen weer in de oude vorm terug zakken. Dit is normaal! Zodra je jouw wenkbrauwen doorborsteld met de spoolie die je meekrijgt na afloop,  zullen de haren weer in de nieuwe positie blijven staan.

Je kan jouw wenkbrauwen dus nog altijd in de door jouw gewenste positie borstelen.

Kom gezellig langs in mijn salon in Naaldwijk voor deze populaire wenkbrauw behandelingen. Ik neem graag de tijd jouw (en mijn) mogelijkheden en wensen te bespreken!

 

Veel gestelde vragen over Browlamination

STAAN DE HAARTJES RECHT OMHOOG NA BROWLAMINATION?!?

Welnee! We stylen ze nooi recht omhoog. Heb je dat gezien online? Gauw vergeten, zo werken wij niet. All Natural, baby!
Wel staan de haartjes is een andere richting dan je gewend bent, voor het beste resultaat.
Maar dit zal nu niet voor 8 weken zo blijven staan. Zodra je gaat douchen (of als de haartjes nat worden) kunnen de wenkbrauwen weer in de oude vorm terug zakken. Dit is normaal! Zodra je jouw wenkbrauwen doorborsteld met de spoolie die je meekrijgt na afloop,  zullen de haren weer in de nieuwe positie blijven staan.

Je kan jouw wenkbrauwen dus gewoon weer in de door jouw gewenste positie borstelen.

IS BROWLAMINATION SCHADELIJK VOOR MIJN WIMPERS?

Het antwoord is nee. Ik ben gecertificeerd en heb meerdere cursussen gevolgd om deze behandeling te kunnen uitvoeren.
Wel adviseer ik je een verzorgende olie te gebruiken tussen de browlamination behandelingen door om je wenkbrauwen extra goed te verzorgen en verzachten. Ik zal je hierover tijdens behandeling extra informeren.

MAG IK GELIJK NA DE BEHANDELING WEER MAKE-UP DRAGEN?

Jahoor! Maar geloof mij, je wenkbrauwen hebben het voorlopig echt niet nodig 😉

KAN IK GELIJK NA DE BEHANDELING SPORTEN OF DOUCHEN?

Tuurlijk kan je douchen en sporten,
Alleen ik adviseer je wel om de eerste 24 uur je wenkbrauwen zo droog mogelijk te houden.

IK BEN (MOGELIJK) ZWANGER, KAN IK EEN BROWLAMINATION LATEN DOEN?

Geen probleem!
Echter, laat het mij wel weten als je zwanger bent of denkt te zijn. Door de hormonen, met name de eerste weken van de zwangerschap, kunnen  producten anders pakken dan normaal.
Ik kan hiermee rekening houden tijdens het stylen van je wenkbrauwen, maar moet dit dan wel weten 🙂

Nog belangrijker: de producten voor browlamination komen niet in de bloedbaan terecht dus zijn absoluut niet schadelijk voor je kindje.

HOE KAN IK MIJN OGEN HET BESTE REINIGEN NA DE LASHLIFT?

Ik raad je sterk aan een make-up remover op waterbasis te gebruiken en hiermee op een zachte manier de ogen dagelijks te reinigen. ​Gebruik nooit een remover op oliebasis, dit kan van invloed zijn op de lift.

Mijn go-to Advies: Miccelair Water van Garnier (Met die roze dop)

Reviews

Tevreden gasten van Salon Von

Diede

Vandaag heb ik voor het eerst de browstyling en lift behandeling gedaan bij salon von. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik wilde mooie natuurlijke wenkbrauwen met toch een strakke lijn en dat is zeker gelukt! Ze kijkt…

Ineke

Ik loop nog na te genieten. Ik heb weer zo’n heerlijk perzikhuidje!

Brigitte

Vandaag bij Yvonne geweest voor mijn armetierige wenkbrauwen. Wat een make over! Van een paar miezerige wenkbrauwen die je bijna niet zag! Heeft zij prachtige volle wenkbrauwen gemaakt. Super blij mee en de volgende afspraak is meteen weer gemaakt!

Sanne

Op een mooie plek! Een gezellig ontvangst en een fijne behandeling. Erg te vrede met het resultaat😊

Marye

Super fijne afspraak bij Yvonne gehad. Was mijn 1e x ooit dat ik iets aan mn wenkbrauwen liet doen en heel erg blij verrast door de fijne behandeling en het mooie resultaat. Tot snel weer!

Lobke

Hele fijne sfeer. Je voelt je helemaal op je gemak. Heel blij met het mooie natuurlijk resultaat!

Jikke

Heel blij met mijn wenkbrauwen! Zeker een aanrader.

Ineke

Hallo ten eerste een groot open verwelkoming door Yvonne zelf, iets wat mij zeer op mijn gemak stelden. Een prachtig gebouw waar zij boven een super locatie bezit. Vrolijk open gezicht die je gelijk op je gemak stelt. Even een…

Marian

Ben voor de eerste keer geweest om mijn wenkbrauwen te laten verven. Von ontving mij vriendelijk en legde precies uit wat ze ging doen nadat ik mijn wens had voorgelegd. Met het gevolg dat ik nu mooie wenkbrauwen heb! Bedankt…

Mirjam

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, een verwennerij met warme deken, vriendelijkheid en een rustige uitstraling. Bedankt!

Kim

Heel goed en gezellig geholpen. Ik kom binnenkort zeker weer terug.

Chelsey

Ik ging voor een wimperlift en Yvonne gaf een duidelijke en eerlijke uitleg erover. Het was een prettige ervaring bij haar op de salon.

Manon

Salon Von is een mooie praktijk. Enorm genoten van mijn gezichtsbehandeling. Ik kom zeker terug!

Denise

Super fijn geholpen door Yvonne. Professioneel en netjes. Super blij met de wimperlift!

Sanne

Goed om weer terug te zijn bij je! Blij met mn wenkbrauwen!

Christine

Heel goed, zoals altijd!

Desirée

Altijd gezellig om langs te komen. Er hangt een fijne sfeer waarin lekker gekletst kan worden maar ook professioneel wordt omgegaan met je wensen en vragen.

Nomy

Ik ben vandaag bij Yvonne geweest voor een wimperlift! Ze is super gastvrij en stelt je op je gemak. Binnen een uur had ik weer mooie wimpers!

Ina

Een fijne en hartelijke ontvangst. Gastvrij allemaal. Mooie en fijne producten. Goede uitleg over de producten en wat de werking is van de producten. Yvonne. Heel erg bedankt voor deze ervaring. Ik heb wat gezichtsproducten gekocht.

Els

Hele fijne behandeling gehad. Mijn huid heeft goed gereageerd op de producten die gebruikt zijn. Erg tevreden.

Irene

Ik stapte tevreden de deur uit met prachtige wenkbrauwen en wimpers na de lashlift/browlift combinatie! Voor herhaling vatbaar en een aanrader 🙂

Samantha

Ik heb weer prachtige wenkbrauwen.. zo blij mee! Yvonne is een topper!

Jamie

Altijd tevreden met de behandeling.

Ashley

Erg tevreden. Heel lief en legt alles netjes uit. Super blij met het resultaat bedankt.

Claudia

Ik werd goed en vriendelijk geholpen en het resultaat is mooi. De afspraak kon ik op korte termijn maken.

Judith

Heel erg blij met het resultaat. Prachtige wenkbrauwen en wimpers. Persoonlijke aandacht in een mooie salon. Ik kom zeker terug.

Maaike

Wenkbrauwen zien er weer mooi uit. Met zorg en liefde gedaan.

Rosemary

Heel blij met de behandeling en goede tips gekregen en gastvrij ontvangen.

Rianne

Bij deze salon krijg je goed en persoonlijk advies. Ik ben erg blij met het resultaat van mijn wenkbrauw en wimperlift.

Willemijn

Ik vond het best een beetje spannend om mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ik voelde mij al snel om mijn gemak! Ik ben heel blij met het eindresultaat, precies hoe ik het in mijn gedachte had. Bedankt!

Cindy

Heerlijk ontspannen! En wat een lieverd ben je!

Sonja

Ik kwam binnen bij Yvon met halve wenkbrauwen. Vroeger toen ik jong had was streepjes geschoren en dat is nooit goed gekomen. Na een uur gezellig in de stoel gelegen bij Yvon heb ik na al die jaren weer echte…