Altijd natuurlijk resultaat
Professioneel & gastvrij
Gecertificeerd
Natuurlijke producten

Wenkbrauwen en Wimperlift

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN HENNA EN HYBRID BROWS?

Hybrid wenkbrauwen is een behandeling die het dichtst in in de buurt komt van het resultaat bij henna wenkbrauwen.
Henna blijft 14 dagen op de huid en 4-6 weken op de haartjes.
Hybrid verf blijft iets minder lang zichtbaar op de huid maar langer op de haartjes. Ze zijn dan weer geschikt indien je allergisch bent voor henna. Daarnaast geeft Hybrid brows een net wat natuurlijker resultaat dan Henna brows

MAG IK GELIJK NA DE BEHANDELINGEN WEER MAKE-UP DRAGEN?

​Ik adviseer je om de eerste 24 uur geen mascara, of andere make-up te dragen. Dit kan mogelijk van invloed zijn op de resultaten van de behandelingen.

En als het goed is zijn je wenkbrauwen en wimpers nu zó mooi dat het niet eens nodig is 😉

Wil je tóch graag mascara dragen voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid, kort op de wimperlift behandeling?
Vraag mij dan even naar de mascara die hiervoor wel geschikt is.

KAN IK GELIJK NA DE BEHANDELINGEN SPORTEN OF DOUCHEN?

Na een wenkbrauw- of wimperbehandeling mag je heus wel douchen en sporten.
Maar… hou de eerste 24 uur de wimpers en wenkbrauwen zo droog mogelijk.

Voor Permanente Make-up geldt een ander nazorg advies. Dit vindt je terug op deze pagina

IK BEN (MOGELIJK) ZWANGER, KAN IK EEN WIMPER- OF WENKBRAUW BEHANDELING LATEN DOEN?

Geen probleem!
In de eerste weken van de zwangerschap is het mogelijk dat de wimperlift i.v.m. hormonen anders pakt. Daarom is het belangrijk voor mij te weten of je zwanger bent (of zou kunnen zijn), dan kan ik daar rekening mee houden (en nee, ik vertel niks door 🙂 )

En natuurlijk veel belangrijker: De producten voor de wenkbrauwen en/of wimperlift komen niet in de bloedbaan en hebben dus geen enkele invloed op je kindje.
Een wimperlift of wenkbrauw behandeling kan dus gewoon.

HOE KAN IK MIJN OGEN HET BESTE REINIGEN NA DE WIMPERLIFT?

Ik raad je sterk aan een make-up remover op waterbasis te gebruiken en hiermee op een zachte manier de ogen dagelijks te reinigen. ​Gebruik nooit een remover op oliebasis, dit kan van invloed zijn op de lift.

Mijn go-to-tip: Miccelair water van Garnier is TOP (ja, die met de roze dop)

IK WIL ALLEEN MIJN WENKBRAUWEN LATEN EPILEREN, DOE JIJ DAT OOK?

Alleen het epileren van de wenkbrauwen doe ik niet.
De wenkbrauwen zullen in alle gevallen gewaxt, en soms nog wat ge-epileert worden.
Waarom? Omdat waxen een veel langduriger en strakker resultaat geeft. Bovendien is het sneller en minder pijnlijk.
Enkel epileren is trouwens ook erg ouderwets 😉

Permanente Make-Up

WAT KOST EEN BEPAALDE PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELING

Bezoek hiervoor de “Tarieven” pagina

 

DOOR WIE WORDT DE BEHANDELING GEDAAN?

Door mij. Yvonne.
Ik ben de enige persoon werkzaam in mijn salon en voer alle behandelingen uit. Voor alle behandelingen heb ik de benodigde certificaten en perfectie-, en mastertrainingen gedaan.

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN, HOE DOE IK DAT?

Bij Salon Von Westand boek je gemakkelijk jouw afspraak via  de online agenda

Appen of mailen voor een afspraak mag natuurlijk ook, maar hou er rekening mee dat het sneller en makkeijker is om zelf een afspraak in te plannen.
Het heen en weer sturen van data en tijden kost veel tijd en is zonde, want de plekken zijn schaars en dus snel geboekt.

Heb je nog vragen of twijfel je? Kies er dan voor om een Intake- en Adviesgesprek in te plannen. Ik beantwoord dan al je vragen, je kan mij en de salon even zien en ervaren en kijken of we een match zijn.

IK WIL HEEL GRAAG PMU WENKBRAUWEN, MAAR IK DURF NIET...

Tsja. Het is inderdaad heel spannend. Dat snap ik heel goed, want ik heb zelf ook mijn wenkbrauwen laten doen.

Ik zou je natuurlijk vooraf graag zekerheid geven over hoe je wenkbrauwen er precies uit gaan zien, maar het is echt heel persoonlijk.
Jouw wensen, de on- en mogelijkheden, de vorm en kleur van de natuurlijke wenkbrauwen, jouw huidtype, de ondertoon van jouw huid, jouw leeftijd, oogkleur… Noem maar op
Permanente make-up, het is echt maatwerk (als het goed gedaan wordt).

Maar: Kies je voor permanente make-up bij Salon Von Westland, dan doe ik niks zonder jouw akkoord. Je hebt dus veel controle over het proces.

We beginnen met een gesprek. Zo zie ik jouw mimiek en alle zaken zoals hierboven benoemd. Ik neem ruim de tijd jouw wenkbrauwen te “mappen” (uittekenen en uitmeten nav bepaalde punten in je gezicht). Pas na jouw akkoord gaan we kijken welk pigment het beste past. Uiteraard heb ik al een selectie gemaakt.
We proberen deze wenkbrauwpigmenten uit in de buurt van de wenkbrauwen met een kwastje op de huid, om zo goed beeld te krijgen van hoe de kleur mogelijk gaat ontwikkelen.
En pas dan ga ik beginnen met het pigmenteren.

Maar heel eerlijk; als je niet durft moet je het niet doen. Als je het echt graag wil, zal je de stap moeten zetten en vertrouwen op de experts op het gebied van permanente make-up én wenkbrauwen.

IK HEB AL PMU, MAAR WIL HET BIJ LATEN WERKEN

Kan!
Maar ik zal je altijd eerst vragen een goede foto te sturen van je wenkbrauwen. En soms ook of je even langs wil komen in de salon in Naaldwijk. Zo kan ik goed beoordelen of ik je verder kan helpen.
Niet alle permanente make up wenkbrauwen zijn even goed gezet, en daarom kiezen steeds meer artiesten ervoor je eerst naar een laserstudio te sturen om zo wél jouw droom wenkbrauwen te kunnen creëren.
Zo ook ik. Ik wil je graag dolgelukkig maken met nieuwe wenkbrauwen, maar daarvoor moeten de voorwaarden wel goed zijn.

 

Gezichtsbehandelingen

WELKE GEZICHTSBEHANDELING IS VOOR MIJ DE BESTE?

Goede vraag. Op de pagina van alle gezichtsbehandelingen staan de indicaties om een bepaalde gezichtsbehandeling te kiezen.
Twijfel je? Neem dan even telefonisch contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

IK HEB EEN GEVOELIGE HUID, WAT NU?

Veel klanten van Salon Von Westland hebben deze klacht. Ik werk met natuurlijke en zeer milde producten. In bijna alle gevallen kan een gevoelige huid hier goed tegen.
Na het maken van de afspraak online ontvang je automatisch een intake formulier. Als je dit vooraf invult kan ik nog beter rekening houden met jouw specifieke wensen.

Over Yvonne en Salon Von Westland

WAT KOST EEN BEPAALDE BEHANDELING

Bezoek hiervoor de “Tarieven” pagina

 

DOOR WIE WORDT DE BEHANDELING GEDAAN?

Door mij. Yvonne.
Ik ben de enige persoon werkzaam in mijn salon en voer alle behandelingen uit. Voor alle behandelingen heb ik de benodigde certificaten en perfectie-, en mastertrainingen gedaan.

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN, HOE DOE IK DAT?

Bij Salon Von Westand boek je gemakkelijk jouw afspraak via  de online agenda

Appen of mailen voor een afspraak mag natuurlijk ook, maar hou er rekening mee dat het sneller en makkeijker is om zelf een afspraak in te plannen.
Het heen en weer sturen van data en tijden kost veel tijd en is zonde, want de plekken zijn schaars en dus snel geboekt.

HOE LANG DOE JE DIT WERK AL?

Salon Von Westland bestaat inmiddels alweer 7 jaar. Waar ik begon als ambulante schoonheidsspecialist vanuit mijn leaseauto (van de baas, ja), is de salon intussen uitgegroeid tot een populaire hotspot in hartje centrum van Naaldwijk.
De absolute specialiteit van de salon is alles op het gebied van wenkbrauwen. Van het waxen en epileren, tot permanente make-up. Maar alles met een belangrijke pijler: altijd een natuurlijk resultaat in een gastvrije omgeving.

Meer weten over Yvonne van Salon Von Westland?
Dat lees je hier.

KLOPT HET DAT JE IN DE WIJNWINKEL ZIT MET JE SALON?

Klopt!
Waarom gecombineerd?

Nou, het pand deel ik met Arjan, mijn man én de man die de Westlandse Wijn- en Bierboutique draait.
Wij werken al jaren samen in wijnland (importeren en winkel online) en onze droom is werkelijkheid geworden met het betrekken van het pand aan de Molenstraat; een eigen wijn (en bier) winkel.
Dus je vind mij ook wel eens in de wijnwinkel, want dat is mijn andere passie.

Dus kom je langs, dan loop je even door de wijn- en bierboutique 😃

Reviews

Tevreden gasten van Salon Von

Diede

Vandaag heb ik voor het eerst de browstyling en lift behandeling gedaan bij salon von. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik wilde mooie natuurlijke wenkbrauwen met toch een strakke lijn en dat is zeker gelukt! Ze kijkt…

Ineke

Ik loop nog na te genieten. Ik heb weer zo’n heerlijk perzikhuidje!

Brigitte

Vandaag bij Yvonne geweest voor mijn armetierige wenkbrauwen. Wat een make over! Van een paar miezerige wenkbrauwen die je bijna niet zag! Heeft zij prachtige volle wenkbrauwen gemaakt. Super blij mee en de volgende afspraak is meteen weer gemaakt!

Sanne

Op een mooie plek! Een gezellig ontvangst en een fijne behandeling. Erg te vrede met het resultaat😊

Marye

Super fijne afspraak bij Yvonne gehad. Was mijn 1e x ooit dat ik iets aan mn wenkbrauwen liet doen en heel erg blij verrast door de fijne behandeling en het mooie resultaat. Tot snel weer!

Lobke

Hele fijne sfeer. Je voelt je helemaal op je gemak. Heel blij met het mooie natuurlijk resultaat!

Jikke

Heel blij met mijn wenkbrauwen! Zeker een aanrader.

Ineke

Hallo ten eerste een groot open verwelkoming door Yvonne zelf, iets wat mij zeer op mijn gemak stelden. Een prachtig gebouw waar zij boven een super locatie bezit. Vrolijk open gezicht die je gelijk op je gemak stelt. Even een…

Marian

Ben voor de eerste keer geweest om mijn wenkbrauwen te laten verven. Von ontving mij vriendelijk en legde precies uit wat ze ging doen nadat ik mijn wens had voorgelegd. Met het gevolg dat ik nu mooie wenkbrauwen heb! Bedankt…

Mirjam

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, een verwennerij met warme deken, vriendelijkheid en een rustige uitstraling. Bedankt!

Kim

Heel goed en gezellig geholpen. Ik kom binnenkort zeker weer terug.

Chelsey

Ik ging voor een wimperlift en Yvonne gaf een duidelijke en eerlijke uitleg erover. Het was een prettige ervaring bij haar op de salon.

Manon

Salon Von is een mooie praktijk. Enorm genoten van mijn gezichtsbehandeling. Ik kom zeker terug!

Denise

Super fijn geholpen door Yvonne. Professioneel en netjes. Super blij met de wimperlift!

Sanne

Goed om weer terug te zijn bij je! Blij met mn wenkbrauwen!

Christine

Heel goed, zoals altijd!

Desirée

Altijd gezellig om langs te komen. Er hangt een fijne sfeer waarin lekker gekletst kan worden maar ook professioneel wordt omgegaan met je wensen en vragen.

Nomy

Ik ben vandaag bij Yvonne geweest voor een wimperlift! Ze is super gastvrij en stelt je op je gemak. Binnen een uur had ik weer mooie wimpers!

Ina

Een fijne en hartelijke ontvangst. Gastvrij allemaal. Mooie en fijne producten. Goede uitleg over de producten en wat de werking is van de producten. Yvonne. Heel erg bedankt voor deze ervaring. Ik heb wat gezichtsproducten gekocht.

Els

Hele fijne behandeling gehad. Mijn huid heeft goed gereageerd op de producten die gebruikt zijn. Erg tevreden.

Irene

Ik stapte tevreden de deur uit met prachtige wenkbrauwen en wimpers na de lashlift/browlift combinatie! Voor herhaling vatbaar en een aanrader 🙂

Samantha

Ik heb weer prachtige wenkbrauwen.. zo blij mee! Yvonne is een topper!

Jamie

Altijd tevreden met de behandeling.

Ashley

Erg tevreden. Heel lief en legt alles netjes uit. Super blij met het resultaat bedankt.

Claudia

Ik werd goed en vriendelijk geholpen en het resultaat is mooi. De afspraak kon ik op korte termijn maken.

Judith

Heel erg blij met het resultaat. Prachtige wenkbrauwen en wimpers. Persoonlijke aandacht in een mooie salon. Ik kom zeker terug.

Maaike

Wenkbrauwen zien er weer mooi uit. Met zorg en liefde gedaan.

Rosemary

Heel blij met de behandeling en goede tips gekregen en gastvrij ontvangen.

Rianne

Bij deze salon krijg je goed en persoonlijk advies. Ik ben erg blij met het resultaat van mijn wenkbrauw en wimperlift.

Willemijn

Ik vond het best een beetje spannend om mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ik voelde mij al snel om mijn gemak! Ik ben heel blij met het eindresultaat, precies hoe ik het in mijn gedachte had. Bedankt!

Cindy

Heerlijk ontspannen! En wat een lieverd ben je!

Sonja

Ik kwam binnen bij Yvon met halve wenkbrauwen. Vroeger toen ik jong had was streepjes geschoren en dat is nooit goed gekomen. Na een uur gezellig in de stoel gelegen bij Yvon heb ik na al die jaren weer echte…