Altijd natuurlijk resultaat
Professioneel & gastvrij
Gecertificeerd
Natuurlijke producten

Non Laser PMU verwijderen bij Salon Von Westland

Ben jij niet blij met de vorm van je powderbrows? Of zijn ze niet goed gezet en is de kleur veranderd in een grijzig of oranje achtige gloed?

Of misschien heb je zelfs nog wel echt getatoeëerde wenkbrauwen die intussen enorm van kleur en intensiteit zijn veranderd.
Salon Von Westland kan jou helpen aan frisse, mooiere wenkbrauwen. En dat alles zonder laser (oftewel: de Non Laser of Saline Removal techniek)

Oude of verkeerd gezette PMU Verwijderen

Bij een removal-behandeling wordt er met ultra dunne naaldjes een natuurlijke vloeistof de huid in gebracht (met de PMU machine, zoals powderbrows worden gezet).

Deze vloeistof breekt het kapsel af, waarin het eerder gezette pigment gevangen zit. Het oude pigment zal gedurende het herstelproces stapsgewijs uit de huid verdwijnen.
Omdat er alleen heel oppervlakkig wordt gewerkt ontstaat geen haarverlies of litteken vorming.

Echter, PMU is bedoeld om goed in de huid te blijven zitten. Oud pigment is daarom niet zomaar weer verwijderd en er zijn, net als met de Laser techniek, vaak meerdere sessies nodig om oude PMU pigment te laten verdwijnen uit de huid.

Kleurcorrecties – Corrigeren oude PMU

Bij oranje, grijze en/of gele PMU wenkbrauwen is er gelukkig ook nog een oplossing voor je. Door gebruik te maken van speciale pigmenten kan de kleur van je PMU wenkbrauwen weer koeler, warmer en weer frisser gemaakt worden.
Of, wanneer je zelfs een hele verkeerde kleur opgezet hebt gekregen; kan de wenkbrauw opnieuw gepigmenteerd worden.

Let op: Bij kleurcorrecties is het soms beter om eerst een Removal sessie te plannen. Zo is de huid minder verzadigd met oud pigment en zal het nieuwe resultaat veel mooier zijn.

Het verwijderen en/of corrigeren van oude PMU hangt dus erg met elkaar samen. Ik adviseer je daarom graag tijdens een Removal/Correctie Adviesgesprek, of als je in de stoel ligt voor een andere behandeling.

Links: verouderde PMU
Rechts: na twee Removal sessies en nieuwe opzet met juiste kleur pigment

Boven: Oude, verkleurde PMU
Onder: Cover up met nieuw pigment

De PMU Removal behandeling

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om het beoogde resultaat te kunnen bereiken. Dit is afhankelijk van factoren zoals:
– hoe diep en hoe lang geleden de (oude) pmu is gezet
– wat voor soort pigment er is gebruikt
– soort huid van de klant

Extra informatie
– Een behandeling duurt +/- 30 min.
– Omdat de huid moet herstellen na een behandeling kan de volgende removal sessie na 4 weken ingepland worden.
– Wil je nieuwe PMU wenkbrauwen? 8 weken na de laatste removal behandeling is het weer mogelijk om een nieuwe pmu behandeling te nemen.

Gecertificeerd

Voor het verwijderen en corrigeren van oude PMU heb ik een masterclass gevolgd bij Ecuri Academy te Rotterdam en heb hiervoor een certificaat behaald.

De producten waarmee ik werk zijn tevens van Ecuri Cosmetics en voldoen aan de laatste EU wetgeving.

Reviews

Tevreden gasten van Salon Von

Diede

Vandaag heb ik voor het eerst de browstyling en lift behandeling gedaan bij salon von. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik wilde mooie natuurlijke wenkbrauwen met toch een strakke lijn en dat is zeker gelukt! Ze kijkt…

Ineke

Ik loop nog na te genieten. Ik heb weer zo’n heerlijk perzikhuidje!

Brigitte

Vandaag bij Yvonne geweest voor mijn armetierige wenkbrauwen. Wat een make over! Van een paar miezerige wenkbrauwen die je bijna niet zag! Heeft zij prachtige volle wenkbrauwen gemaakt. Super blij mee en de volgende afspraak is meteen weer gemaakt!

Sanne

Op een mooie plek! Een gezellig ontvangst en een fijne behandeling. Erg te vrede met het resultaat😊

Marye

Super fijne afspraak bij Yvonne gehad. Was mijn 1e x ooit dat ik iets aan mn wenkbrauwen liet doen en heel erg blij verrast door de fijne behandeling en het mooie resultaat. Tot snel weer!

Lobke

Hele fijne sfeer. Je voelt je helemaal op je gemak. Heel blij met het mooie natuurlijk resultaat!

Jikke

Heel blij met mijn wenkbrauwen! Zeker een aanrader.

Ineke

Hallo ten eerste een groot open verwelkoming door Yvonne zelf, iets wat mij zeer op mijn gemak stelden. Een prachtig gebouw waar zij boven een super locatie bezit. Vrolijk open gezicht die je gelijk op je gemak stelt. Even een…

Marian

Ben voor de eerste keer geweest om mijn wenkbrauwen te laten verven. Von ontving mij vriendelijk en legde precies uit wat ze ging doen nadat ik mijn wens had voorgelegd. Met het gevolg dat ik nu mooie wenkbrauwen heb! Bedankt…

Mirjam

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, een verwennerij met warme deken, vriendelijkheid en een rustige uitstraling. Bedankt!

Kim

Heel goed en gezellig geholpen. Ik kom binnenkort zeker weer terug.

Chelsey

Ik ging voor een wimperlift en Yvonne gaf een duidelijke en eerlijke uitleg erover. Het was een prettige ervaring bij haar op de salon.

Manon

Salon Von is een mooie praktijk. Enorm genoten van mijn gezichtsbehandeling. Ik kom zeker terug!

Denise

Super fijn geholpen door Yvonne. Professioneel en netjes. Super blij met de wimperlift!

Sanne

Goed om weer terug te zijn bij je! Blij met mn wenkbrauwen!

Christine

Heel goed, zoals altijd!

Desirée

Altijd gezellig om langs te komen. Er hangt een fijne sfeer waarin lekker gekletst kan worden maar ook professioneel wordt omgegaan met je wensen en vragen.

Nomy

Ik ben vandaag bij Yvonne geweest voor een wimperlift! Ze is super gastvrij en stelt je op je gemak. Binnen een uur had ik weer mooie wimpers!

Ina

Een fijne en hartelijke ontvangst. Gastvrij allemaal. Mooie en fijne producten. Goede uitleg over de producten en wat de werking is van de producten. Yvonne. Heel erg bedankt voor deze ervaring. Ik heb wat gezichtsproducten gekocht.

Els

Hele fijne behandeling gehad. Mijn huid heeft goed gereageerd op de producten die gebruikt zijn. Erg tevreden.

Irene

Ik stapte tevreden de deur uit met prachtige wenkbrauwen en wimpers na de lashlift/browlift combinatie! Voor herhaling vatbaar en een aanrader 🙂

Samantha

Ik heb weer prachtige wenkbrauwen.. zo blij mee! Yvonne is een topper!

Jamie

Altijd tevreden met de behandeling.

Ashley

Erg tevreden. Heel lief en legt alles netjes uit. Super blij met het resultaat bedankt.

Claudia

Ik werd goed en vriendelijk geholpen en het resultaat is mooi. De afspraak kon ik op korte termijn maken.

Judith

Heel erg blij met het resultaat. Prachtige wenkbrauwen en wimpers. Persoonlijke aandacht in een mooie salon. Ik kom zeker terug.

Maaike

Wenkbrauwen zien er weer mooi uit. Met zorg en liefde gedaan.

Rosemary

Heel blij met de behandeling en goede tips gekregen en gastvrij ontvangen.

Rianne

Bij deze salon krijg je goed en persoonlijk advies. Ik ben erg blij met het resultaat van mijn wenkbrauw en wimperlift.

Willemijn

Ik vond het best een beetje spannend om mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ik voelde mij al snel om mijn gemak! Ik ben heel blij met het eindresultaat, precies hoe ik het in mijn gedachte had. Bedankt!

Cindy

Heerlijk ontspannen! En wat een lieverd ben je!

Sonja

Ik kwam binnen bij Yvon met halve wenkbrauwen. Vroeger toen ik jong had was streepjes geschoren en dat is nooit goed gekomen. Na een uur gezellig in de stoel gelegen bij Yvon heb ik na al die jaren weer echte…