Altijd natuurlijk resultaat
Professioneel & gastvrij
Gecertificeerd
Natuurlijke producten

Permanente make up bij Salon Von Westland

Wat is microblading

Een van de meest populaire behandelingen op het gebied van wenkbrauwen is Microblading. Deze semi-permanente oplossing voor dunnere of ongelijke wenkbrauwen transformeert ze onmiddellijk om er voller, beter gevormd en meer gedefinieerd uit te zien.

Microblading is een vorm van permanente make-up waarbij een speciale wegwerppen met ultrafijne naalden wordt gebruikt om dunne, haarachtige streken in het wenkbrauwgebied te creëren. Deze techniek creëert een natuurlijk ogende, vollere wenkbrauw die uw gezichtsvorm aanvult en uw natuurlijke kenmerken benadrukt. De wenkbrauwen zijn zichtbaar tot 18 maanden en het vereist af en toe een touch-up te laten doen om de gewenste look te behouden.

Opgeleid en gecertificeerd in Microblading

Bij Salon Von Westland geven we prioriteit aan het comfort en de veiligheid van onze klanten, daarom gebruiken we gereedschappen en pigmenten van de hoogste kwaliteit voor microbladingbehandelingen, allen goedgekeurd door het RIVM en de GGD.
Ik ben opgeleid en gecertificeerd om elke behandeling aan te passen aan de individuele behoeften van onze klanten, zodat de resultaten er natuurlijk uitzien en zijn afgestemd op jouw voorkeuren.

Voorafgaand aan de behandeling zullen we samen bepalen wat de ideale vorm en stijl voor jouw wenkbrauwen zijn. Tevens bepalen we samen de beste kleuropties die passen bij jouw haar- en huidskleur.

Na afloop geef ik instructies voor nazorginformatie, over hoe de wenkbrauwen na de behandeling goed kunnen genezen. Na de behandeling mag je altijd contact opnemen met mij voor vragen etc.

Zeg vaarwel tegen de potlood-, poeder- en microschaduw-wenkbrauwoplossingen en boek vandaag nog jouw microblading-afspraak bij Salon Von Westland. Bereik de volle, symmetrische en perfect gevormde wenkbrauwen waar je altijd al van hebt gedroomd met microblading.

Microblading, past dat bij mij?

Twijfel je wat het beste bij jouw wenkbrauwen past? Boek dan eerst een Intake- en Adviesgesprek. We hebben dan alle tijd om al jouw wensen… en de mogelijkheden te bespreken. Ik adviseer je met kleur en welke techniek passend is.

Bij de daadwerkelijke afspraak style en teken ik (met potlood) de vorm uit op en om je wenkbrauwen. Zo zie je eerst wat het ongeveer gaat worden, voordat ik aan de slag ga met de pigmenten. En na een paar weken kom je weer langs zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

Reviews

Tevreden gasten van Salon Von

Diede

Vandaag heb ik voor het eerst de browstyling en lift behandeling gedaan bij salon von. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik wilde mooie natuurlijke wenkbrauwen met toch een strakke lijn en dat is zeker gelukt! Ze kijkt…

Ineke

Ik loop nog na te genieten. Ik heb weer zo’n heerlijk perzikhuidje!

Brigitte

Vandaag bij Yvonne geweest voor mijn armetierige wenkbrauwen. Wat een make over! Van een paar miezerige wenkbrauwen die je bijna niet zag! Heeft zij prachtige volle wenkbrauwen gemaakt. Super blij mee en de volgende afspraak is meteen weer gemaakt!

Sanne

Op een mooie plek! Een gezellig ontvangst en een fijne behandeling. Erg te vrede met het resultaat😊

Marye

Super fijne afspraak bij Yvonne gehad. Was mijn 1e x ooit dat ik iets aan mn wenkbrauwen liet doen en heel erg blij verrast door de fijne behandeling en het mooie resultaat. Tot snel weer!

Lobke

Hele fijne sfeer. Je voelt je helemaal op je gemak. Heel blij met het mooie natuurlijk resultaat!

Jikke

Heel blij met mijn wenkbrauwen! Zeker een aanrader.

Ineke

Hallo ten eerste een groot open verwelkoming door Yvonne zelf, iets wat mij zeer op mijn gemak stelden. Een prachtig gebouw waar zij boven een super locatie bezit. Vrolijk open gezicht die je gelijk op je gemak stelt. Even een…

Marian

Ben voor de eerste keer geweest om mijn wenkbrauwen te laten verven. Von ontving mij vriendelijk en legde precies uit wat ze ging doen nadat ik mijn wens had voorgelegd. Met het gevolg dat ik nu mooie wenkbrauwen heb! Bedankt…

Mirjam

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, een verwennerij met warme deken, vriendelijkheid en een rustige uitstraling. Bedankt!

Kim

Heel goed en gezellig geholpen. Ik kom binnenkort zeker weer terug.

Chelsey

Ik ging voor een wimperlift en Yvonne gaf een duidelijke en eerlijke uitleg erover. Het was een prettige ervaring bij haar op de salon.

Manon

Salon Von is een mooie praktijk. Enorm genoten van mijn gezichtsbehandeling. Ik kom zeker terug!

Denise

Super fijn geholpen door Yvonne. Professioneel en netjes. Super blij met de wimperlift!

Sanne

Goed om weer terug te zijn bij je! Blij met mn wenkbrauwen!

Christine

Heel goed, zoals altijd!

Desirée

Altijd gezellig om langs te komen. Er hangt een fijne sfeer waarin lekker gekletst kan worden maar ook professioneel wordt omgegaan met je wensen en vragen.

Nomy

Ik ben vandaag bij Yvonne geweest voor een wimperlift! Ze is super gastvrij en stelt je op je gemak. Binnen een uur had ik weer mooie wimpers!

Ina

Een fijne en hartelijke ontvangst. Gastvrij allemaal. Mooie en fijne producten. Goede uitleg over de producten en wat de werking is van de producten. Yvonne. Heel erg bedankt voor deze ervaring. Ik heb wat gezichtsproducten gekocht.

Els

Hele fijne behandeling gehad. Mijn huid heeft goed gereageerd op de producten die gebruikt zijn. Erg tevreden.

Irene

Ik stapte tevreden de deur uit met prachtige wenkbrauwen en wimpers na de lashlift/browlift combinatie! Voor herhaling vatbaar en een aanrader 🙂

Samantha

Ik heb weer prachtige wenkbrauwen.. zo blij mee! Yvonne is een topper!

Jamie

Altijd tevreden met de behandeling.

Ashley

Erg tevreden. Heel lief en legt alles netjes uit. Super blij met het resultaat bedankt.

Claudia

Ik werd goed en vriendelijk geholpen en het resultaat is mooi. De afspraak kon ik op korte termijn maken.

Judith

Heel erg blij met het resultaat. Prachtige wenkbrauwen en wimpers. Persoonlijke aandacht in een mooie salon. Ik kom zeker terug.

Maaike

Wenkbrauwen zien er weer mooi uit. Met zorg en liefde gedaan.

Rosemary

Heel blij met de behandeling en goede tips gekregen en gastvrij ontvangen.

Rianne

Bij deze salon krijg je goed en persoonlijk advies. Ik ben erg blij met het resultaat van mijn wenkbrauw en wimperlift.

Willemijn

Ik vond het best een beetje spannend om mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ik voelde mij al snel om mijn gemak! Ik ben heel blij met het eindresultaat, precies hoe ik het in mijn gedachte had. Bedankt!

Cindy

Heerlijk ontspannen! En wat een lieverd ben je!

Sonja

Ik kwam binnen bij Yvon met halve wenkbrauwen. Vroeger toen ik jong had was streepjes geschoren en dat is nooit goed gekomen. Na een uur gezellig in de stoel gelegen bij Yvon heb ik na al die jaren weer echte…