Altijd natuurlijk resultaat
Professioneel & gastvrij
Gecertificeerd
Natuurlijke producten

Powderbrows bij Salon Von Westland

Powderbrows. Dé trend op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen!
Niet zo gek, want met deze techniek hoef je echt geen wenkbrauw make up meer te gebruiken.

Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Bij de techniek (ombré) powderbrows worden de wenkbrauwen “ingeschaduwd” met pigment. Met deze permanente make up techniek wordt met een PMU machine op een heel subtiele wijze pigment tussen de wenkbrauw haartjes aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Het resultaat semi permanent en tot 2 jaar zichtbaar. Na ongeveer 1,5 jaar, of tussendoor, zal je je wenkbrauwen een touch-up moet geven. Zo geniet je langer van je mooie, vollere wenkbrauwen.

Powderbrows resultaten bij Salon Von Westland

Dit zijn enkele behaalde resultaten van Powderbrows. Wil je meer zien? Bekijk vooral de instagram feed (en stories) van Salon Von

Powderbrows voor en na

Powderbrows voor en na

Powderbrows cover up

Permanente make-up bij Salon Von Westland

Salon Von Wstland is gespecialiseerd in alles op het gebied van wenkbrauwen.

Wil jij perfecte wenkbrauwen? Heb jij van nature geen volle of gelijke wenkbrauwen? Of ben je het zat iedere om telkens je wenkbrauwen te laten verven of bij te tekenen?

Dan is permanente make up voor jouw wenkbrauwen de perfecte oplossing voor jouw brow crisis!

Semi Permanente Make Up

Permanent iets te permanent voor je?
Not to worry! Bij alle permanente make up technieken wordt gebruik gemaakt van semi-permanente make-up. Hierbij verzacht de inkt al na de eerste week. De inkt verdwijnt compleet na twee tot drie jaar. In de tussentijd kan je er voor kiezen om touch up sessies te nemen om je permanente make up on fleek te houden.

Stap voor stap

Twijfel je wat het beste bij jouw wenkbrauwen past?
Boek dan eerst een Intake- en Adviesgesprek. We hebben dan alle tijd om al jouw wensen… en de mogelijkheden te bespreken. Ik adviseer je met kleur en welke techniek passend is.
Bij de daadwerkelijke afspraak style en teken ik (met potlood) de vorm uit op je wenkbrauwen. Zo zie je eerst wat het ongeveer gaat worden, voordat ik aan de slag ga met de pigmenten. En na een paar weken kom je weer langs zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

Welke techniek past bij mij?

Twijfel je wat het beste bij jouw wenkbrauwen past? Boek dan eerst een Intake- en Adviesgesprek. We hebben dan alle tijd om al jouw wensen… en de mogelijkheden te bespreken. Ik adviseer je met kleur en welke techniek passend is.

Bij de daadwerkelijke afspraak style en teken ik (met potlood) de vorm uit op en om je wenkbrauwen. Zo zie je eerst wat het ongeveer gaat worden, voordat ik aan de slag ga met de pigmenten. En na een paar weken kom je weer langs zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

Reviews

Tevreden gasten van Salon Von

Diede

Vandaag heb ik voor het eerst de browstyling en lift behandeling gedaan bij salon von. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik wilde mooie natuurlijke wenkbrauwen met toch een strakke lijn en dat is zeker gelukt! Ze kijkt…

Ineke

Ik loop nog na te genieten. Ik heb weer zo’n heerlijk perzikhuidje!

Brigitte

Vandaag bij Yvonne geweest voor mijn armetierige wenkbrauwen. Wat een make over! Van een paar miezerige wenkbrauwen die je bijna niet zag! Heeft zij prachtige volle wenkbrauwen gemaakt. Super blij mee en de volgende afspraak is meteen weer gemaakt!

Sanne

Op een mooie plek! Een gezellig ontvangst en een fijne behandeling. Erg te vrede met het resultaat😊

Marye

Super fijne afspraak bij Yvonne gehad. Was mijn 1e x ooit dat ik iets aan mn wenkbrauwen liet doen en heel erg blij verrast door de fijne behandeling en het mooie resultaat. Tot snel weer!

Lobke

Hele fijne sfeer. Je voelt je helemaal op je gemak. Heel blij met het mooie natuurlijk resultaat!

Jikke

Heel blij met mijn wenkbrauwen! Zeker een aanrader.

Ineke

Hallo ten eerste een groot open verwelkoming door Yvonne zelf, iets wat mij zeer op mijn gemak stelden. Een prachtig gebouw waar zij boven een super locatie bezit. Vrolijk open gezicht die je gelijk op je gemak stelt. Even een…

Marian

Ben voor de eerste keer geweest om mijn wenkbrauwen te laten verven. Von ontving mij vriendelijk en legde precies uit wat ze ging doen nadat ik mijn wens had voorgelegd. Met het gevolg dat ik nu mooie wenkbrauwen heb! Bedankt…

Mirjam

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren, een verwennerij met warme deken, vriendelijkheid en een rustige uitstraling. Bedankt!

Kim

Heel goed en gezellig geholpen. Ik kom binnenkort zeker weer terug.

Chelsey

Ik ging voor een wimperlift en Yvonne gaf een duidelijke en eerlijke uitleg erover. Het was een prettige ervaring bij haar op de salon.

Manon

Salon Von is een mooie praktijk. Enorm genoten van mijn gezichtsbehandeling. Ik kom zeker terug!

Denise

Super fijn geholpen door Yvonne. Professioneel en netjes. Super blij met de wimperlift!

Sanne

Goed om weer terug te zijn bij je! Blij met mn wenkbrauwen!

Christine

Heel goed, zoals altijd!

Desirée

Altijd gezellig om langs te komen. Er hangt een fijne sfeer waarin lekker gekletst kan worden maar ook professioneel wordt omgegaan met je wensen en vragen.

Nomy

Ik ben vandaag bij Yvonne geweest voor een wimperlift! Ze is super gastvrij en stelt je op je gemak. Binnen een uur had ik weer mooie wimpers!

Ina

Een fijne en hartelijke ontvangst. Gastvrij allemaal. Mooie en fijne producten. Goede uitleg over de producten en wat de werking is van de producten. Yvonne. Heel erg bedankt voor deze ervaring. Ik heb wat gezichtsproducten gekocht.

Els

Hele fijne behandeling gehad. Mijn huid heeft goed gereageerd op de producten die gebruikt zijn. Erg tevreden.

Irene

Ik stapte tevreden de deur uit met prachtige wenkbrauwen en wimpers na de lashlift/browlift combinatie! Voor herhaling vatbaar en een aanrader 🙂

Samantha

Ik heb weer prachtige wenkbrauwen.. zo blij mee! Yvonne is een topper!

Jamie

Altijd tevreden met de behandeling.

Ashley

Erg tevreden. Heel lief en legt alles netjes uit. Super blij met het resultaat bedankt.

Claudia

Ik werd goed en vriendelijk geholpen en het resultaat is mooi. De afspraak kon ik op korte termijn maken.

Judith

Heel erg blij met het resultaat. Prachtige wenkbrauwen en wimpers. Persoonlijke aandacht in een mooie salon. Ik kom zeker terug.

Maaike

Wenkbrauwen zien er weer mooi uit. Met zorg en liefde gedaan.

Rosemary

Heel blij met de behandeling en goede tips gekregen en gastvrij ontvangen.

Rianne

Bij deze salon krijg je goed en persoonlijk advies. Ik ben erg blij met het resultaat van mijn wenkbrauw en wimperlift.

Willemijn

Ik vond het best een beetje spannend om mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ik voelde mij al snel om mijn gemak! Ik ben heel blij met het eindresultaat, precies hoe ik het in mijn gedachte had. Bedankt!

Cindy

Heerlijk ontspannen! En wat een lieverd ben je!

Sonja

Ik kwam binnen bij Yvon met halve wenkbrauwen. Vroeger toen ik jong had was streepjes geschoren en dat is nooit goed gekomen. Na een uur gezellig in de stoel gelegen bij Yvon heb ik na al die jaren weer echte…