Permanente make-up, ook wel micropigmentatie (of semi permanente make-up) genoemd, wint door de jaren heen aan populariteit. Een van de meest voorkomende procedures zijn wenkbrauwen met permanente make-up.

Wenkbrauwen met permanente make-up zijn een geweldige manier om dunne, onregelmatige of niet-bestaande wenkbrauwen te verbeteren of te creëren. De pmu behandeling omvat het pigmenteren van kleine, haarachtige bewegingen om een ​​natuurlijk ogende wenkbrauwvorm te creëren en eventuele gaten op te vullen.
Je kunt kiezen voor hairstrokes (microblading) of het poedereffect (alsof de wenkbrauwen zijn opgemaakt met make-up). Of kies voor een combinatie.

De voordelen van permanente make-up

Permanente make-up wenkbrauwen hebben veel voordelen. Ten eerste besparen ze tijd en moeite bij dagelijkse make-uproutines. Je hoeft niet langer elke ochtend tijd te besteden aan het tekenen van uw wenkbrauwen, je hoeft je niet de hele dag zorgen te maken over vlekken of vervaging. Permanente make-up wenkbrauwen gaan lang mee en zullen niet vlekken of vervagen zoals traditionele make-up.

Een ander voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken over zweten of zwemmen met uw make-up op, aangezien permanente make-up bestand is tegen water en zweet. Dit maakt het een perfecte oplossing voor mensen die een actieve levensstijl leiden, of het nu gaat om sport of buitenactiviteiten.

Bovendien, als je een aandoening hebt zoals alopecia of chemotherapie bent ondergaan, kunnen permanente make-up wenkbrauwen een realistisch ogende, langdurige oplossing bieden. Ze kunnen helpen om het zelfvertrouwen te vergroten voor diegenen die zich onzeker voelen over hun uiterlijk als gevolg van haaruitval om wat voor reden dan ook.

 

De permanente make-up behandeling

Het is belangrijk op te merken dat de procedure voor permanente make-up wenkbrauwen geen one-size-fits-all oplossing is. Elk individu heeft unieke gelaatstrekken en huidtypes, en een goed getrainde artiest zal met deze factoren rekening houden bij het uittekenen van jouw wenkbrauwen. Een afspraak vooraf is nodig om de beste aanpak voor uw gewenste resultaat te bepalen.

We beginnen de afspraak met het doornemen en ondertekenen van het toestemmingsformulier van de GGD. Vervolgens neem je plaats in de behandelstoel. Ik teken dan je wenkbrauwen uit en deze bekijken we uitvoerig. Moeten ze kleiner, groter smaller.
Let op: ik ga altijd voor het meest natuurlijk ogende resultaat en ga dan ook altijd uit van jouw natuurlijke wenkbrauwvorm. Al dan niet zichtbaar op het moment voor je permanente make up afspraak. De behandeling kan tot twee uur duren en ik zal je nazorginstructies geven om een ​​goede genezing te garanderen.

Zoals bij elke tatoeage, kunnen nabehandelingen nodig zijn om het uiterlijk van jouw permanente make-up wenkbrauwen te behouden. Gemiddeld wordt een touch-up om de één tot twee jaar aanbevolen om je wenkbrauwen er fris en natuurlijk uit te laten zien.

Kies jij voor Permanente make-up?

Kortom, permanente make-up wenkbrauwen zijn een geweldige optie voor diegenen die hun wenkbrauwen willen verbeteren of vervangen. Ze besparen tijd en moeite bij dagelijkse make-uproutines en zijn duurzaam en waterbestendig.

Overweeg je permanente make-up? Kom dan eens langs voor een afspraak. Ik neem graag de tijd jouw (en mijn) mogelijkheden en wensen te bespreken!