Gellak is niet zo dol op water
Je handen wassen kan geen kwaad, maar voorkom dat je mooie nagels met gellak langer in het water blijven. De gellak kan namelijk sneller loslaten door vocht. Trek dus liever handschoenen aan wanneer je de vaat o.i.d. doet.

Gellak is niet schadelijk, peuteren aan de gellak wel
“Ik heb ze er zelf maar even afgepeuterd” en “mijn nagels zijn tegenwoordig zo slap”. Ik hoor deze zinnen vaak allebei in een gesprek. Gellak is bedoeld om goed te blijven zitten, het eraf halen is niet voor niets een klusje. Boek een afspraak voor nieuwe gellak, vijl voorzichtig je nagels rond of laat de lak professioneel verwijderen. Alleen zo houd je je nagels gezond. Kortom; jouw mooie nagels is een samenwerking tussen ons.

Even pauze nemen is niet nodig
Wist je dat… nagels dode cellen zijn? Een “adempauze” van de gellak is dus niet noodzakelijk om gezonde nagels te houden. Mag wel, hoeft dus niet. Verzorg je nagels goed met een verzorgde handcrème en nagelriemolie.

Smeren, smeren, smeren
Het is even wennen, maar het resultaat is zichtbaar na enkele dagen. Beloofd! Gellak blijft beter en mooier zitten als je je handen en nagels goed verzorgd. Stop een tube in je handtas of zet m op je nachtkastje. Ik geef je graag advies welke handcrème en nagelolie je het beste kan gebruiken.

Vind je gellak duur?…
… Bedenk dan dat deze lak vele malen langer blijft zitten dan normale lak. En dat zonder ‘chips’, barstjes of beschadiging (mits je lief bent voor je handen en nagels).
Daarnaast beschermt het je eigen nagels zodat deze door kunnen groeien zonder af te breken. De behandeling is dus vele malen effectiever dan normale nagellak.

Wil je ook genieten van zoveel gemak door slechts één behandeling? Bespaar jezelf tijd en geld en boek je behandeling met gellak.

Ik ben de afgelopen dagen bezig geweest de kleuren voor het komende seizoen in te slaan.
De herfst staat in het teken van de prachtigste aardetinten. Warme donkere gellak kleuren zijn een mustware voor dit seizoen. Deze vind je in de salon bij #trendcolor in het kleurenboek.