Bye summer… Hi fall. En winter. En feestdagen! De komende maanden zijn top om te experimenteren met nieuwe kleuren gellak. De warme, donkere en glitter gellak kleuren zijn perfect voor dit koude en grijze weer en de kleuren van de kleding die je nu in elke etalage ziet. En misschien wil je eens uit je comfortzone stappen met een ander kleurtje gellak op je nagels. Maar welke? Ik heb voor jou de negen leukste kleuren gellak voor deze winter op een rijtje gezet.
Komt ie!

1. Dierood (Luscious Red – 199)
​Deze supermooie gellak in een dieprode tint schreeuwt om feest. Wat voor feest dan ook. Deze gellak past perfect bij je outfit voor de feesten, etentjes en borrels die je misschien al wel aan het plannen bent voor de december maand.
Rood kan altijd. Zeker deze rode…. ​gellak. Sjiek en feestelijk in een. Love it!

2. Donkerblauw (Indigo Blue – 263)
Dé blauwtint gellak van het moment. Indigo Blue is een mooie diepblauwe kleur, die perfect combineert met bijvoorbeeld een glitter.

3. Felrood (Lady in Red – 108)
Who’s that girl?! Felrode gellak trekt de aandacht, het is een echte feestkleur en een echte klassieker. Wat dacht je van Sinterklaas en de kerstman? Allebei hartstikke rood! Daarbij is rode gellak ook nog eens super sexy. Heb je binnenkort een date? Deze kleur maakt je outfit helemaal af!

4. Bourgogne (Burgundy Red – 205)
​Dat ik van een goede Burgundy, in een glas, hou is voor velen niet onbekend. Maar deze kleur is niet alleen vanwege zijn naam mijn favoriete gellak kleur…. Burgundy Red is het nog sjieke zusje van de Luscious Red. Dit is één van de meest populaire gellak kleuren dit najaar en mag dus zeker niet ontbreken in dit lijstje. Burgundy is heel goed te combineren met bijna alle kleding. En… Burgundy Red is poepiechic. Perfect voor het kerstdiner bij bijvoorbeeld je schoonouders.

5. Neutraal roze (Nude Pink – 251)
Met een neutrale gellak kleur heb je altijd verzorgde nagels die gemakkelijk combineren bij elke look. Nude Pink, een prachtige gellak kleur die opvalt… maar niet té. Het is een zachte pastelkleur die je goed kunt combineren met andere kleuren. Net zoals de meeste nude gellak die ik heb is deze kleur is dit een goede manier om je donkere outfit op te vrolijken en je look een zachtere uitstraling te geven.

6. Donkergroen ( Chemistry Green – 232)
Donkergroen, alweer zo’n sjieke gellak kleur. What can i say: Deze trendy gellak kleur is een must have kleur tijdens de feestdagen! Chemistry Green is een diep donkergroene kleur voorzien van kleine glitters.

7. Donkerbruin (Royal Brown – 114)
Bruin is een echte aardekleur. Deze kleur doet het erg goed in het winterseizoen. Bruin kan je goed combineren met veel kleuren zoals bordeauxrood en nudes. Wil jij je hot chocolate bruine nagels extra opfleuren? Kies dan zeker voor de gellak Royal Brown want deze gellak heeft een heel mooie subtiele parelmoerglans.

8. Zilveren glitters (Faboulous Silver – 129)
Glitters op je gellak kunnen altijd. En in het bijzonder in de decembermaand. December is een regelrechte partymaand en een glittertje op je nagels past daar perfect bij. Een beetje glitter en glam op je nagels en je bent helemaal klaar voor je kerstfeest.