Ontdek de nieuwste trend in wenkbrauw-land; Hybrid Brows en Airbrush Brows.

Hybrid Brows en Hybrid Airbrush zijn samen een ware revolutie in langhoudende wenkbrauwverf
Hybrid Brows heeft het beste van beide werelden. Het lijkt op traditionele wenkbrauwverf én henna. De techniek voor wenkbrauwen Hybrid Brows creëert een expressieve, rijke afdruk op de huid en de haren, waardoor je wenkbrauwen optisch voller en strakker lijken. Met langduriger resultaat op zowel de huid als de wenkbrauw haartjes.
Hybrid Brows verf heeft een ammonia-vrije formule en dat voorkomt dat de wenkbrauw haren uitdrogen. Daardoor gaat deze behandeling voor de wenkbrauwen  perfect samen met Browlamination. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Powderbrows. Het heeft eenzelfde soort effect, maar dan is het minder permanent.

 

De voordelen van Hybrid en Airbrush wenkbrauwen

  • Hoog gepigmenteerde wenkbrauwverf van een Nederlands tóp merk voor een expressief, rijk en langdurig resultaat
  • Kleurt zowel de haartjes als de huid
  • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de haren
  • Geschikt voor het camoufleren van oneffenheden of gaten in de wenkbrauw
  • Airbrush: Aangebracht in dunne laagjes met de airbrush voor een perfecte, natuurlijke look. Strakke onderlijn van de wenkbrauwen en een mooie natuurlijke poederlook.

 

Het verschil tussen Hybrid  en Henna wenkbrauwen

Wil je graag langer genieten van je wenkbrauwen nadat je in de salon bent geweest? En langer niet hoeven bijtekenen, dus tijd overhouden in de ochtend?
Dan zijn hybrid brows of airbrush brows echt wat voor jou!

Bij  henna- en hybrid brows worden de  haartjes van de wenkbrauwen en de huid eronder (en er omheen) geverfd wat een mooi strak en opgevulder resultaat geeft.

Trouwens perfect voor als je (pmu) powderbrows overweegt!

Het grote verschil zit hem dan ook niet zo zeer in het resultaat maar in de houdbaarheid! Henna zal eerst langzaamaan van de huid vervagen en was je daarna beetje bij beetje van de haartjes af.

Bij hybrid brows zal de verf langzaamaan van de huid vervagen, maar moet de verf echt uit de haren groeien!  Dit zorgt er dus voor dat jij veel langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen.
Ook blijven hybrid brows beter zitten op een wat vette huid ten opzichte van henna brows. Deze behandeling is ook een goede keuze voor mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water.

Bij een hybrid brow of airbrush brow treatment wordt er, net als bij alle andere behandelingen voor de wenkbrauwen, gewaxt en geëpileerd! Het totale pakket voor het beste resultaat.

 

Hybrid / Airbrush wenkbrauwen + Browlamination = Match made in Heaven

Deze twee top behandelingen voor de wenkbrauwen samen is de meest geboekte combinatie en een echte aanrader! Bovendien is het dé TikTok trend van 2024 die je overal voorbij ziet komen.

Wil je graag je wenkbrauwen voller laten lijken? Littekens camoufleren? De vorm van je wenkbrauwen aanpassen? De wenkbrauwen even niet meer bij tekenen?
Dan is een brow lamination + hybrid / airbrush brows de perfecte behandeling voor jou!

Browlamination bij Salon Von Westland:

Ken je de wimperlift behandeling? Tijdens deze behandeling veranderen we de vorm van je wimpers, in een krul.
Tijdens de browlamination behandeling voor je wenkbrauwen veranderen we de vorm van je wenkbrauwhaartjes van richting / positie waardoor er optisch vollere wenkbrauwen ontstaan en gaatjes in de wenkbrauwen of littekens worden gecamoufleerd.

We verven de wenkbrauwen met hybrid verf. De haartjes zijn dan veel langer mooi gekleurd (en de wenkbrauwen lijken dus voller) omdat deze verf echt uit de haren moet groeien. De browlamination techniek versterkt de werking van de hybrid verf, hierdoor wordt de verf nog veel beter opgenomen in de huid en in de haren.

Het resultaat van deze behandeling is een langdurig mooi gevormde, strakke en gelifte wenkbrauw. De haren worden gelift en gepositioneerd op een bij jouw wenkbrauw en gezicht passende manier en zal altijd in overleg worden bepaald.

Let op!
De haren zullen nu niet voor 8 weken omhoog blijven staan. Zodra je gaat douchen (of als de haartjes nat worden) kunnen de wenkbrauwen weer in de oude vorm terug zakken. Dit is normaal! Zodra je jouw wenkbrauwen doorborsteld met de spoolie die je meekrijgt na afloop,  zullen de haren weer in de nieuwe positie blijven staan.

Je kan jouw wenkbrauwen dus nog altijd in de door jouw gewenste positie borstelen.

Kom gezellig langs in mijn salon in Naaldwijk voor deze populaire wenkbrauw behandelingen. Ik neem graag de tijd jouw (en mijn) mogelijkheden en wensen te bespreken!